Tel. 022  6751 444

Main Menu
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text

Rolstoel voetenzak in de regio Rotterdam

U kunt bij Huis van Gemak rolstoel voetenzakken in vele maten, stoffen en kleuren bestellen. We kunnen deze met Post NL opsturen of persoonlijk bij u langsbrengen in de regio Rotterdam. Profiteer van onze royale keuze uit rolstoel voetenzakken; snel leverbaar in uw gewenste maat. Wol, kunstvacht, Fleece of Polyester voetenzakken om de koude winter comfortabel door te komen in uw rolstoel of scootmobiel. Er is volop keuze tegen aantrekkelijke prijzen. En u profiteert van onze service in de regio Rotterdam.

Details maken het verschil. U zit lekkerder in een voetenzak als deze de juiste maat heeft. Praktisch gemak en mooie looks & pasvorm. Huis van Gemak heeft een ruime voorraad met allerlei soorten rolstoel voetenzakken:

Rolstoel voetenzak in vele maten

Wij zorgen ervoor dat uw rolstoel voetenzak perfect past bij uw postuur. De rughoogte, zitdiepte, onderbeenlengte, breedte. Zeker bij rolstoelgebruikers met fysieke beperkingen is het belangrijk dat de voetenzak goed past, niet te nauw maar ook weer niet te groot. Wij hebben niet alleen veel standaardmaten, we kunnen ook een modieuze voetenzak op maat leveren.

We richten ons op de Duitse merken Pellis en Kaiser. We leveren voetenzakken door heel Nederland en Belgi. Daarbij profiteren onze klanten in de regio Rotterdam, Vlaardingen, Westland en Schiedam van onze persoonlijke service op locatie. Naast rolstoel voetenzakken kunt u ook bij ons terecht voor o.a. trippelstoelen, badliften en automatische deuropeners.

Voetenzak keuzehulp

Wij leveren rolstoel voetenzakken in de volgende regio's:
Rolstoel voetenzakken in Amsterdam Rolstoel voetenzakken in Alkmaar
Rolstoel voetenzakken in Almere Rolstoel voetenzakken in Hoorn
Rolstoel voetenzakken in Haarlem Rolstoel voetenzakken in Leiden
Rolstoel voetenzakken in Den Haag Rolstoel voetenzakken in Rotterdam
Rolstoel voetenzakken in Dordrecht Rolstoel voetenzakken in Utrecht
Rolstoel voetenzakken in Friesland Rolstoel voetenzakken in Brabant
Rolstoel voetenzakken in Drenthe Rolstoel voetenzakken in Overijssel
Rolstoel voetenzakken in Limburg Rolstoel voetenzakken in Gelderland
Rolstoel voetenzakken in Vlaanderen Rolstoel voetenzakken in Antwerpen